Πέμπτη 04 Μαΐου 2023

«Η Καινοτομία στη Βόρεια Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν 4.0»

Το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας του ΕΛΚΕ ΑΠΘ σας προσκαλεί στο διήμερο Συνέδριο «Η Καινοτομία στη Βόρεια Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν 4.0» την Πέμπτη 4 Μαΐου και την Παρασκευή 5 Μαΐου, στις 10:30 π.μ. στο χώρο του ΟΚ!Τhess (Κομοτηνής 2) στη Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο χαρτογραφεί την καινοτομία στη Βόρεια Ελλάδα, απαντώντας σε βασικά ερωτήματα:
Tι σημαίνει καινοτομία στη Βόρεια Ελλάδα σήμερα;
Ποιους αφορά;
Ποιους κλάδους της οικονομίας αγγίζει;
Ποιοι φορείς στηρίζουν την προσπάθεια ομάδων και επιχειρήσεων να καινοτομήσουν;
Ποια χρηματοδοτικά εργαλεία υπάρχουν;
Τι άλλη βοήθεια παρέχεται;
Ποιες οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία στη Βόρεια Ελλάδα;
Στόχος μας είναι να καταγράψουμε την εξέλιξη της καινοτομίας στη Βόρεια Ελλάδα και τις προοπτικές για το νέο έτος. Στις συζητήσεις και στα workshops συμμετέχουν δεκάδες κεντρικοί φορείς και οργανισμοί, που έρχονται στη Βόρεια Ελλάδα για να συναντήσουν και να δικτυωθούν με τους τοπικούς φορείς.

Για τη συμμετοχή σας στο Συνέδριο και τα workshops μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται για τέταρτη χρονιά από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, το ΟΚ!Τhess, την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, το ΕΚΕΤΑ, το Τecs Capital, το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Κέντρο Αρχιμήδης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Endeavor Greece, το Uni.fund, το Metavallon, τη Bayer Ελλάς και το ΕλληνοΑμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριo, και την Ελληνική Τράπεζα Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με την ευγενική υποστήριξη της πλατφόρμας για νεοφυείς επιχειρήσεις Microsoft for Startups Founders Hub.

Πίσω στην λίστα