Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2023

Εφαρμοσμένη Έρευνα – Μεταφορά Τεχνολογίας & Μηχανικοί

Εφαρμοσμένη Έρευνα – Μεταφορά Τεχνολογίας & Μηχανικοί

Το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας του ΕΛΚΕ ΑΠΘ σας προσκαλεί με μεγάλη χαρά στην ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εφαρμοσμένη Έρευνα – Μεταφορά Τεχνολογίας & Μηχανικοί», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ «Νικόλαος Γερμανός». 

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το ΤΕΕ/ΤΚΜ σε συνεργασία με το Δίκτυο Μεταφοράς Τεχνολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και τη Δομή Μεταφοράς Τεχνολογίας «ΣΠΕΙΡΑ»/ΕΚΕΤΑ. 

Η εκδήλωση θα αποτελείται από τρεις ενότητες: 

Η Ενότητα Α θα περιλαμβάνει ομιλίες από καταξιωμένους ερευνητές του ΑΠΘ και του ΕΚΕΤΑ, που θα αναδείξουν τεχνολογίες αιχμής, υψηλής τεχνολογικής ετοιμότητας. Η Ενότητα Β θα επικεντρωθεί στην ανάδειξη τεχνοβλαστών και νεοφυών επιχειρήσεων που προσφέρουν λύσεις σε καίριες τεχνολογικές προκλήσεις. Η Ενότητα Γ θα αποτελέσει στρογγυλή τράπεζα με θέμα "Έρευνα - Καινοτομία - Βιομηχανία" και στόχο τη δημιουργία ενός διαλόγου για τους τρόπους με τους οποίους συνέργειες μεταξύ της έρευνας και της βιομηχανίας μπορούν να στοχεύσουν πραγματικές βιομηχανικές προκλήσεις και να προωθήσουν την καινοτομία. 

Θα ακολουθήσει δεξίωση. 

Στον σύνδεσμο θα βρείτε τη φόρμα εγγραφής. 
 

Πίσω στην λίστα