Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Ηθική και Δεοντολογία της Έρευνας στο ΑΠΘ ‐ Θεωρητικά και Πρακτικά Ζητήματα

Ηθική και Δεοντολογία της Έρευνας στο ΑΠΘ ‐ Θεωρητικά και Πρακτικά Ζητήματα

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η Επιτροπή Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας (Ε.Η.Δ.Ε.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Τετάρτη 19.10.2022 και ώρα 18:00 διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τη δράση και λειτουργία της.  

Η εκδήλωση με τίτλο «Ηθική και Δεοντολογίας της Έρευνας στο ΑΠΘ- Θεωρητικά και Πρακτικά Ζητήματα»  περιλαμβάνει ενημέρωση για:

  • Πρακτικά Ζητήματα

Τα στάδια υποβολής αιτήματος στην ΕΗΔΕ ΑΠΘ, τα έντυπα υποβολής, την παρουσίαση της ιστοσελίδας.

  • Θεωρητικά Ζητήματα

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, Λειτουργία της Επιτροπής Ηθικής και Δεοντολογίας του Τμήματος Ιατρικής, Χρήση των Ζώων στην Έρευνα, Ζητήματα από το Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Βιοηθικές Προκλήσεις στην Σύγχρονη Έρευνα.

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας στην εκδήλωση, παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα εγγραφής.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρύτανης του ΑΠΘ κ. Νικόλαος Παπαϊωάννου και ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης του ΑΠΘ κ. Ευστράτιος Στυλιανίδης, ενώ συμμετέχουν ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Σταμοβλάσης Δημήτριος, Αν. Καθηγητής, Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής ΑΠΘ, ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής κ. Στεφανίδης Ιωάννης, Καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ και η κ. Βικελίδου Κορνηλία, Υπεύθυνη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΑΠΘ.  

Επισυνάπτονται η πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης και το ενημερωτικό έντυπο των προσωπικών δεδομένων για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση.

Πίσω στην λίστα