Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Εκδήλωση: Αξιοποίηση της έρευνας και της επιστημονικής γνώσης στη βιομηχανία

Εκδήλωση: Αξιοποίηση της έρευνας και της επιστημονικής γνώσης στη βιομηχανία

Στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ της εταιρίας  HELLENiQ ENERGY και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με σκοπό την ενίσχυση της έρευνας στο ΑΠΘ, η εταιρία  HELLENiQ ENERGY ανέλαβε και χρηματοδότησε σε ετήσια βάση ένα πρόγραμμα υποτροφιών που απευθύνεται σε υποψήφιους διδάκτορες και μεταπτυχιακούς φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής, της Σχολής Θετικών Επιστημών και της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών.

Με αφορμή αυτή τη συνεργασία, σας προσκαλούμε σε εκδήλωση με τίτλο «Αξιοποίηση της έρευνας και της επιστημονικής γνώσης στη βιομηχανία – Χορήγηση υποτροφιών σε νέους επιστήμονες», όπου θα παρουσιαστούν οι ερευνητικές προτάσεις των υποψηφίων διδακτόρων-υποτρόφων τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17:00 στο Αμφιθέατρο Ι του Κτιρίου ΚΕΔΕΑ.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο Πρύτανης του ΑΠΘ κ. Νίκος Παπαϊωάννου, ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης του ΑΠΘ κ. Ευστράτιος Στυλιανίδης, ο Διευθυντής Νέων Τεχνολογιών και Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας HELLENiQ ENERGY κ. Σπύρος Κιαρτζής, η Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Ομίλου HELLENiQ ENERGY κα. Γεωργία Λασανιάνου.

 

Πίσω στην λίστα