Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

2ο Workshop Tech Transfer 2022-23

2ο Workshop Tech Transfer 2022-23
Το 2ο Workshop Μεταφοράς Τεχνολογίας, διοργανώνεται με στόχο την ανάπτυξη της Μεταφοράς Τεχνολογίας από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα στην αγορά.

Σας προσκαλούμε στο 2ο Workshop της σειράς Επιχειρηματική Αξιοποίηση Έρευνας και Μεταφορά Τεχνολογίας - Workshop Series 2022-2023, με θέμα «Κανονισμοί Μεταφοράς Τεχνολογίας και ο Ρόλος των Γραφείων Μεταφοράς Τεχνολογίας», που συνδιοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων από το Τομεακό Επιστημονικό Συμβούλιο Μεταφοράς Τεχνολογίας και Διανοητικής Ιδιοκτησίας (ΤΕΣ ΜΤ & ΔΙ) του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας (ΕΣΕΤΕΚ), το Uni.Fund, το Ίδρυμα Ωνάση και τις Δομές Μεταφοράς Τεχνολογίας, με τη συμμετοχή και του Δικτύου Μεταφοράς Τεχνολογίας ΑΠΘ-ΔΠΘ.

Το 2ο Workshop διοργανώνεται με στόχο την ανάπτυξη της Μεταφοράς Τεχνολογίας από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα στην αγορά. Στο πλαίσιό του, στελέχη του ΤΕΣ ΜΤ & ΔΙ θα παρουσιάσουν τις προτεινόμενες από το ΤΕΣ κατευθύνσεις για την εκπόνηση Κανονισμού Μεταφοράς Τεχνολογίας. Παράλληλα, εκπρόσωποι των Δομών/Δικτύων Μεταφοράς Τεχνολογίας θα παρουσιάσουν την αρχιτεκτονική δομή των συμπράξεών τους, τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για την εκπόνηση των Κανονισμών, ενώ θα συζητηθούν με τους συμμετέχοντες οι προκλήσεις, αλλά και οι ευκαιρίες που προκύπτουν από την εφαρμογή των Κανονισμών τόσο στις συνεργατικές δομές όσο και τους επιμέρους ερευνητικούς και πανεπιστημιακούς φορείς. 

Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, 16.00-18.00, στη Μικρή Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα (παρέχεται επίσης η δυνατότητα παρακολούθησης από απόσταση). 
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, αλλά για την είσοδο ή την παρακολούθηση από απόσταση απαιτείται προεγγραφή: https://form.jotform.com/230094214004339

Σχετικά Έγγραφα

Πίσω στην λίστα